Friday, April 16, 2010

We're Waiting 4 U...


after 7 days away for VC's Cup, mlm nie babah Qhaleef akan balik... yea..yea.. bkn ape, bila babah xde, mami & Qhaleef rasa cam boring sgt.. rasa cam miss s.thing... lagi2 bila Qhaleef kena kidnap ngan atok & nenek... busaannn rasa... xde kawan nk sembang2... klu ckp ngan si Qhaleef pun antara dia phm dgn tidak jerk..abis2 dia sengih aje... apapun syukur pada Tuhan, at least aku dh b'teman bila ditinggal2kn oleh cinta hatiku... lagi2 skrg mulutnya dh pndi m'bebel2... ketawa mengekek.. owh.. rindu la plk mami kat Qhaleef nih..

masa aku menaip nih pun Qhaleef xde sbb atoknya bwk dia ke Melaka... sblm blk td atoknya dh sms bgtau xyah pick up Qhaleef coz dia dh outing... smlm pun sama... Qhaleef tngglkn mami sensorang kt umah.. kbtln smlm melaka cuti sempena "Malacca Historical Day"... aku x ke mana... kemas pape yg patut, basuh apa yg blum dibasuh... dia org dtg amik Qhaleef around 12 s.thing.. ingatkan skjp jerk.. rupanya pkl 5 baru anakandaku balik... siap tapau lagi utk mami (sup ayam & popia goreng)... time kasih la Cik Jah... rajin tul nenek Qhaleef nih masak... (x yah la pening2 nk pk mkn apa mlmnye)...

herm.. nmpknya mlm nih kena la angkut si kecik utk fetch babah sbb rasanya by the time hubby smpi msti dia zzzzzz.... xpe la.. janji mami ada teman drive to uitm mlm nih...below there's some pics yg smpt snap while tnggu babah & friends gerak ke arau...

(aksi 3 beranak..PynGees)


(Qhaleef with uncle kamil a.k.a ATOK)


(ha.. rasanya nie favourite uncle Qhaleef.. Uncle Zali)


(tgk tuh...suke giler dia ngan Uncle Zali...)

No comments:

Post a Comment