Friday, September 11, 2009

"Yummy D' Windmill Restaurant"

Yum...yum...sedapnya...sehingga m'jilat jari jemari...Syukur Alhamdullillah dgn rezeki yg Allah bagi...6 Sept 2009/16 Syawal 1430H (sunday), kita org & family gi b'buka di Windmill Restaurant kt JJ...1st time try kat situ... b4 this nk pegi tp x jadi2...


Alhamdulillah, sekbaik masa kita org smpi seat still ada...kira mmg rezeki kita org la nk test food kat ctu... ermmmm... not bad & highly recommended... sian gak bila tgk ada family2 yg dtg nk b'buka kt situ, t'paksa b'lalu dgn hampa sbb dh fully booked...
tapi kita org just b'buka & after that trus balik dulu ...x smpt nk pg meninjau2 kt dalam sbb "si kecil" dh ngantuk sesangat... sekbaik gak sepanjang waktu b'buka Qhaleef x meragam...just sit dlm stroller smbl mata dia melilau nengok org lalu lalang..he..he..yg lelain...pe lagi...jenjalan cuci mata da....xpe,pasni leh dtg lagi..la.la..la..

Thursday, September 10, 2009

"A New Journey Of Our Little Qhaleef"

"Perjalanan masih jauh harus kau tempuh"...Semoga Qhaleef membesar dengan sempurna & menjadi anak kebanggaan babah & mami...there's a long...long way to go my dear (insyaAllah)...

"WhAteVer tHe mInd Can bElieVe, tHe mInd caN aChiEve"

"Qhaleef d'Hospital"

"Qhaleef Semasa Pantang"


"1 month Qhaleef"

"2 months Qhaleef"

"3 months Qhaleef"

*Qhaleff's pics will be updated monthly...insyaAllah*

Thursday, September 3, 2009

Kejohanan Tenpin Bowling TSK

Ari tuh 1st August (Sabtu), Taman Sri Kelemak di bawah kelolaan Umno, Pemuda, Puteri & Belianya tlhpun organize satu Kejohanan Tenpin Bowling Tertutup di Ampang Superbowl, Mahkota Parade...

Hah!...ari tu la yg ditunggu2 sbb tu la 1st time kita org nk bwk Qhaleef kluar (ikut hati risau gak...almaklumlah keadaan p'sekitaran yg x m'izinkan skrg nie..tawakal jer la..)... Game start around 10.00 am...& penyertaannya leh tahan gak la... almaklumlah ni kira 1st trial dia org wat xtvt sebegini... Personally, daku nk wish "TAHNIAH" la to my hubby krn dia la antara org kuat yg b'usaha keras nk make the day happened... kesian... b'minggu2 gak la dia duk serabut nk set all the things dibantu ahli2 yg lain...& yg kesiannya, dia x leh nk join main sama sbb dia la runner spnjg game b'langsung...ibarat kata, cam "tuan rumah" la...

Yg seronoknya, sumer yg ada hari tuh sporting giler... & dari "Rokiah's family" sajer, 8 org yg masuk b'tanding...yg lbh menariknya, game tu disertai oleh mcm2 golongan peringkat umur...dari yg bujang teruna dara...smpi la makcik pakcik yg dh bole dikatakan golongan warga emas... mmg tabik la kt dia org... menang kalah x jadi hal, yg pntg...semangat dia org yg sanggup sama2 turun padang..buang2 peluh...

Anakandaku Qhaleef lak kemain..cam jakun pun ada..he..he.. b'putar2 mata pndg sekeliling... siap ku bwk dia round2 dlm MP tuh smntra tunggu game habis...(herm...x sbr nk tunggu dia besar sket..lagi best dpt bwk dia jenjalan..)...ptg tu, otw back, kita org & member2 hubbyku pi pekena rojak & sup kt tepi Pantai Klebang...erm...syoknye...