Thursday, September 3, 2009

Kejohanan Tenpin Bowling TSK

Ari tuh 1st August (Sabtu), Taman Sri Kelemak di bawah kelolaan Umno, Pemuda, Puteri & Belianya tlhpun organize satu Kejohanan Tenpin Bowling Tertutup di Ampang Superbowl, Mahkota Parade...

Hah!...ari tu la yg ditunggu2 sbb tu la 1st time kita org nk bwk Qhaleef kluar (ikut hati risau gak...almaklumlah keadaan p'sekitaran yg x m'izinkan skrg nie..tawakal jer la..)... Game start around 10.00 am...& penyertaannya leh tahan gak la... almaklumlah ni kira 1st trial dia org wat xtvt sebegini... Personally, daku nk wish "TAHNIAH" la to my hubby krn dia la antara org kuat yg b'usaha keras nk make the day happened... kesian... b'minggu2 gak la dia duk serabut nk set all the things dibantu ahli2 yg lain...& yg kesiannya, dia x leh nk join main sama sbb dia la runner spnjg game b'langsung...ibarat kata, cam "tuan rumah" la...

Yg seronoknya, sumer yg ada hari tuh sporting giler... & dari "Rokiah's family" sajer, 8 org yg masuk b'tanding...yg lbh menariknya, game tu disertai oleh mcm2 golongan peringkat umur...dari yg bujang teruna dara...smpi la makcik pakcik yg dh bole dikatakan golongan warga emas... mmg tabik la kt dia org... menang kalah x jadi hal, yg pntg...semangat dia org yg sanggup sama2 turun padang..buang2 peluh...

Anakandaku Qhaleef lak kemain..cam jakun pun ada..he..he.. b'putar2 mata pndg sekeliling... siap ku bwk dia round2 dlm MP tuh smntra tunggu game habis...(herm...x sbr nk tunggu dia besar sket..lagi best dpt bwk dia jenjalan..)...ptg tu, otw back, kita org & member2 hubbyku pi pekena rojak & sup kt tepi Pantai Klebang...erm...syoknye...

No comments:

Post a Comment